Я абсолютно проти того, щоб переходити і взагалі грати на ла те, оськільки ми тут дуже мало досягли!!!
Перше: в нашому клані не вистачає командної гри і трохи барак, уе потрібно виправити, якщо ми хочемо стати одним із найсильніших кланів серва. В нас кожен живе своїм життям (грубо кажучи, не враховуючи тих людей які друзі.), нові люди не відчувають командного духу. Тому пропоную наступні зміни в житті клану.
По-перше: після як пішов Діх, я щось не помітив щоб в нас обрали або призначили іншого заступники КЛ, це надзвичайно негативно. На мою думку, заступник КЛ це перш за все людина яка буде займатися дипломатією, ну і при відсутності КЛ виконувати його обов’язки. Було б непогано, якщо в заступникиа був хороший онлайн, оскільки ти Меф в ночі не граєш і не дуже в день, то було б непогано щоб в цей час в онлайні з’являвся твій заступник.
По-друге: запровадити посаду інквізитора(або якось по іншому її назвати, але "інквізитор мені найбільше" подобається, звучить серйозно ). В обов’язки інквізитора входити буде набір в клан нових членів, також їх перевірка. Також це єдина людина крім КЛ яка буде мати право вигнати когось з клану і це буде одним із важливих його обов’язків(чистка рядів).
По-третє: прийом в клан здійснювати на основі заявок поданих у формі анкет на форумі і тільки так. Так ми зможемо відбирати нормальних людей в клан. Я скачаю приклад анкети зі свого старого клану, там була непогана анкета.
По-четверте: трошки покращити роботу казначея (Блад без обід, ти працюєш класно, але є деякі нюанси), потрібно забезпечити тижневу звітність, думаю це не тяжко написати на форумі скільки ми зібрали за тиждень, а також написати боржників. Ще одне, оскільки в клані дуже багато твінків, то прошу всіх відписатися про своїх твінків і основного перса, для того щоб казначеєві було легше працювати і він чітко знав з кого "дерти" податок.
По-пьяте: поступово з клану доведеться вивести твінків, по мірі збільшення членів.
По-шосте: в обов’язок кожного з членів клану є один раз на день заходити на форум клану і переглядати новини і інші важливі теми і пости, потрібно більше використовувати форум(ті хто грали на ла те прекрасно спілкуються і в грі, але в клані є ще і новобранці, для них форум спрощує життя і інформує про клан).
По-сьоме: запровадити випробний термін для новобранців(на цей час поставити їм титул "рекрут" або ще щось в цьому роді). На мою думку оптимальним є два тижні. За цей періоб ми можемо більш менш придивитися до людини і побачити чи вписується вона в команду. Тай випробувати їх різними завданнями.
По-восьме: потрібно набрати в клан як мінімум два спойлера, тобто людей в яких спойлер основний. Оскільки в нас в клані в кожного по 5-6 твінків, а це суттєво тормозить розвиток клану. Клан існує для того щоб допомагати швидко кач і одягатися, кожен виконує свої функції і допомагає іншим. Тому постійно граючі два три спойлера допоможуть одягатися половині клану як мінімум, ну ми їх також повинні одягати в першу чергу.
По-дев’яте: думаю нам пора задуматися про алі і почати отримати нормальний фан, походити на осади. Тут на ла те, що ми можемо легко жити самі, думаю алі з ще одним норм кланом суттєво збільшит фан, оскільки буде більше можливостей щоб знайти паті для качу і для будь-чого ще та й взагалі веселіше буде.
Здається все, якщо ще щось нагадаю собі то напишу .
А тепер я б хотів почути думки членів клану на все що я написав
Пропозиції
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12008-07-15 00:27:37
Поделиться22008-07-15 03:17:19
трошки покращити роботу казначея (Блад без обід, ти працюєш класно, але є деякі нюанси), потрібно забезпечити тижневу звітність, думаю це не тяжко написати на форумі скільки ми зібрали за тиждень, а також написати боржників.
Звітність є... Кожен тиждень Саня бачить від мене звіт. Кричати мені вже набридло про податки... на майбутнє робитиму просто - хто здає, той здає, хто ні - на наступний тиждень подвоєна сума, не здає і тоді - потроєна... і т.д.
Та й взагалі, бачу народ поспригував трохи...
Поделиться32008-07-15 09:17:46
Блад підхід правильний на 100%, не треба ні за ким бігати, просто будуть санкції. Але за звіт, я мав на увазі не тільки для Сані, а просто коротку інформацію для всіх скільки ми здали і хто боржники, щоб кожен член клану бачив і знав.
Доречі, а що ти думаєш на рахунок інших пропозицій?
Поделиться42008-07-15 09:54:41
да Блек, я з тобою згідний. Маєш бажання набути статусу Інквізитора - будь-ласка, я не проти. Я чесно трохи замахався. Будеш займатися набором та фільтрацією нових членів)). Зараз літо, звичайно мало хто грає, оскільки робити літом є що і окрім ЛА2. Блад, чекаю звіт за минулий тиждень. Боржників після цього кину на форум, і хто має боргу 2 тижні і бльше - забираю права на КХ, будуть на селфах бігати - кому не сподобається - нафіг з клану. Дум (Брок) шас грає на ла-те, хз чи він буде надалі грати. На рахунок випробувань для новачків - включай фантазію і вперед)). Блек, шукай СВСа в клан).
На рахунок ла-те. Я собі там помалу качаю Овера, для того щоб потім з Імморталами побігати. Не можу відмовити собі у задоволенні щоб потім декому файно задницю надерди, а то ппц руки чіхаються. Нікого я туди не тяну - це особиста справа кожного. Можливо буду рідко онлайн на Імперії, але завжди буду в асі, при необхідності десь піти - маячте в асю і я зайду. Візьму 2 профу там, то троха облишу ла-те.
Зара основні завдання клану - вивести народ на РБ, тобто викачати новеньких максимально на 62-64 лвл, чи хоча б на 60. Бажано крафтанути Фільці Дум, Аву віддати Оборотню. Так шо ніхто поки не перекачується, бо інакше фіг потім вдягнемося в А шмот (в першу чергу стосується ДК і Талум перчів). Хто немає шо робити - дам качати дестра з 53 на 60+)).
Поделиться52008-07-15 11:07:17
З боржниками давно пора було так зробити. На рахунок новачків щось придумаємо. Ще цікавить твоя думка на рахунок анкети, думаю вона обов’язкова, ну і треба обрати або призначити твого заступника, оскільки ти не часто будеш в онлайні (та й в принципі як і я, просто зараз маю час доки на роботу не пішов, то трохи шпілю днями ).
Доречі, я шоці на рахунок форуму, таке враження що його переглядає тільки 3 людини, по постах не важко здогадатися хто