Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Альянс

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

нам вчора пропонували піти в альянс AHTAHTA, куди входять клани TITANIUM та FatalFlame. Казали що сьогодні у них масовка буде біля Руни. Там їх вари будуть Руну брати, а їх завдяння - не дати їм узяти, тому зокрема нас і просили в алі, щоб додатково пару стволів було. Так як ми ще реально собою нічого не являємо, то думаю рановато нам ще в якесь алі йти). А Руну будуть брати алі Triada (DarkAngeL, MadeOfStars, Tampliers). Мона буде піти глянути на масовку.

0

2

На масовку глянути можна, а от щоб в алі якесь іти то я поки що проти.

0

3

даркфнжулів брати на пк нада задрали уже достають ((( гррррррррррр убіл би всех))))

0

4

Ну значить будем рано чи пізно копати і МОС і ДА))

0

5

То что мы будем со многими копаться,так это 100% :crazyfun: Вы вспомните сколько али у нас не было,все заканчивалось варом. Мы как с кем -то в али вступаем ,потом с ним же и  воюем. Я не знаю рано нам в али или нет,лично я бы была не против,если бы с этим али можно было на РБ походить ну и вообще пофаниться.Можно даже помешать осаде....но. Если уж связываться  с каким-то кланом,то с таким в котором есть хотя бы нормальные и адекватные люди,и обязательно хотя бы шапочно знакомые нам. Иначе либо киданут нас,либо поругаемся и будем вар кидать друг другу до бесконечности (впрочем тоже фан,и не самы плохой). :D

+1

6

я непроти аллі з Антантами ,бо я там знаю більшість народу  і вони всі норм)

0

7

А я проти  :D

0

8

давай те все таки зробим алл з атлантами я говорив з ними сьогодня норм люды ъй кл занет про ла те уа хоч не грав там спрашивал хто есть
знач вони тож знаю шо ми норм чуваки так по розмовы ъхный приянтно розмовляти з ними загоныв поки ныяких не бачив в них союз з ыморталенджел а про центурыоныв кажуть не почнем воювати зними поки самы не кинуть вар . двохстороный вар з даркенжелами думмаю всы ъм хочуть дати бо вони рыал пыдхарють.да там також ыграет два моъх друга кажуть ннормальны чуваки на приколэ)) чомуж не зробити алл так хоть веселыше . да якшо вийдим з аллу то поф нефыг чого боятися думаю все будет норм война ет не страшно в нас у всех умелие ручки ы думаю ныхто не боъться пкашитися пропоную зробити
Трансліт рулить! Подібного роду пости (мені особисто не зрозумілі) буду витирати (by Moderator)

Отредактировано Moderator (2008-05-15 10:41:08)

0

9

Хм... якщо союз з ІА, то ще можна подумати...

0

10

народ, чого мовчимо?? Давайте, висловлюйте свої думки, своє бачення нас в алі чи ні. Я своє слово скажу в кінці)))

0

11

А я ще не сказав, За чи Проти  :D

0

12

я за так больше приключеній будет і по смеятся мона там в алі чате может творитися чудеса )))) і і фан )0

0

13

Можно попробовать с Антантами али,не знаю будет ли от этого фан,но если они нас не будут напрягать,то можно вместе пофаниться. Темболее,что начинается лето и народа в онлайн будет все меньше и меньше. Короче, я не против али.

0