Да вроде бы так,Камаэль. Только мне не понятно зачем этот переход,я не очень вообще в этом понимаю. Там разница в чем будет? В технической части или в игровой?
По секрету всему свету или полезные мелочи
Сообщений 21 страница 38 из 38
Поделиться222008-04-16 13:24:19
В Камаелі добавлено нову расу "камаель"..... типу ельфи з "одним" крилом
Поделиться232008-04-16 17:17:21
В Камаелі добавлено нову расу "камаель"..... типу ельфи з "одним" крилом
Ага, людоельфи)) Хто вишле мну клієнт?))
Поделиться242008-04-16 18:35:17
Маю но не інсталку... займає 8Г...
Поделиться252008-04-16 19:39:28
я або лишаюся тут,або вертаюся на ла те юа як зроблять
Флуд!!!!
Отредактировано Moderator (2008-04-17 09:58:25)
Поделиться262008-04-16 19:40:25
я або лишаюся тут,або вертаюся на ла те юа як зроблять
... будеш далі ковтати лаги там))
Поделиться272008-04-16 21:31:49
як будуть лаги буду тут )
але на камаель неперейду,
бо нема клієнта і кач з 0 недуже хочеться:)
але на ла те юа тож з 0 треба буде...
Поделиться282008-04-16 22:19:05
<Удалено>
Прочитали что было написано? Лучше удалю.
Отредактировано WhiteCat (2008-04-17 11:24:35)
Поделиться292008-04-17 00:45:39
як будуть лаги буду тут )
але на камаель неперейду,
бо нема клієнта і кач з 0 недуже хочеться:)
але на ла те юа тож з 0 треба буде...
Так при цьому переході наче все має залишитись... а на ла.те перейду якщо буде х7, іто може...
Поделиться302008-04-17 08:05:21
народ, я дуже сумніваюся, що там пропадуть лаги на постійно - дууууже. Тим більше знаючи що це серв Корва - хз що може бути надалі. Він король там, що хоче те і буде робити і ні перед ким ні звітувати ні виправдовуватися не буде. Хоча його чітерство це другорядне для мене, головне щоб не захоплювався цим і не затягував у це весь клан. Ми вже всім доказали, що й без чітерства можна досягнути ого-го чого. Головна проблема - лаги, що порядком зїдають наші нерви. Ну і звичайно онлайн. Самі бачите тепер різницю і на цьому сервері і на тому саме в онлайні, і які від цього вигоди є.
Тут при переході на Камаель вайпу не буде, наскільки я знаю, просто чари перенесуть чи як там. Ось так))
П.С. Буду сьогодні вечерком чуть пізніше. Іду у відрядження на день.
Поделиться312008-04-17 10:18:21
Залишитись на цьому сервері чи йти на LA.TE.UA вирішувати вам, але ФЛУД в цій темі не дозволений....... Створіть тему "Йти чи не йти, або бути чи не бути і т.д." в флудильні і постіть на здоровя...... Весь інший ФЛУД буду ДЕЛЕЙТ!!!!!!!
Поделиться322008-04-17 11:53:57
Полезная мелочь.
Пика.
Пику могут использовать со скиллами гномы, дестроеры и варлорды. Без скиллов могут использовать разные классы из магов типа бафферов, суммонеров при совместном каче с пикейщиками. Конечно же наличие доктора в пати при пикейном каче поднимает скорость получения опыта партией на невиданные высоты.
Кач с пикой очень выгоден как в материальном плане, так и в плане получения опыта, потому что урон наноситься по дуге в 120 градусов перед персонажем. Например при избиении 3-х мобов мы тратим шотов столько же сколько и на одного моба и суммарно выдаваемый урон по трём мобам будет приблизительно в два раза выше чем например мечом или топором по соло мобу. А если мобов 5-ть висит на хвосте? Естесвенно что никакой файтер ориентированный на соло убийство не догонит пикейщика по суммароному урону.
Для правильного построения мобов перед пикейщиком необходимо бегая собрать мобов которых будем убегать в одну линию - остановиться - как только нас догонит ближайший - разворачиваемся и начинаем массовое убиение. Естественно что собирающий мобов персонаж должен быть бронирован как полагаеться. Желателен бафф от ЕЕ на уворот)))
Отредактировано WhiteCat (2008-04-17 11:54:29)
Поделиться332008-04-17 13:31:21
Пика-это хорошо,если мобы социальные или стоят кучей,а какиескилы у гнома? У меня только стун и все,но он для дубин,насколько я в курсе. И еще если спойлить целую групу иобов пикой,то вся куча спойлиться или только один?
Поделиться342008-04-17 13:46:07
У мого крафтера вже є скіли на піку. От тільки так як я качаю його сам, і не маю змоги запустити ні доктора, ні бафера, то піка мені ні до чого...
А так, дякуєм за інф.
Отредактировано _Crash_ (2008-04-17 13:46:42)
Поделиться352008-04-17 15:04:17
я як іду своїм СВС в кати беру Делюжен і Полеаксу на 1 моба Делюж а як 2 і більше мобів нападе то полеаксу заводжу в кут і товчу:),даж деколи так буває що бью одного моба полеаксою х4 а перший вмирає х2 але я його даж нечіпаю))
Поделиться362008-04-17 19:45:20
Пика во многом это пати кач. Хотелось бы чтобы наш клан владел пикой))) Только учиться придёться всем вместе)))
Блейз. Твоё оружие это меч со щитом или лук. Полеарма для пати. Кут то добре, але можно водити мобів на полеарму без кута. Це для інфи))
Лада. У гнома пассивные скилы на увеличение урона пикой и спец скилл - круговой удар по всем кто рядом в округе.
Поделиться372008-05-30 13:08:26
Просвятите ка меня,кто вкурсе, насчет пухи и тату для ШК.Мне нужно знать какой мне надо мечь мутить.По квесту он берется или рец спойлиться? Какое Фильке тату делать на Р.Деф или атаку?
Поделиться382008-05-30 14:08:53
Лада, танкам татухи бажано не міняти. Бажано. Стати типу СТР, КОН, ДЕКС - всі потрібні. Тут тре дивитися для чого саме робити татухи. Для соло кача мона підняти СТР, але тоді рубанути або ДЕКС (шв.атаки, шв бігу, шанс блоку щитом), або КОН (макс НР та його реген). Для паті качу і на РБ мона сміло рубати СТР, а додати КОН. Звичайно, 100%-их ситуацій тих чи інших небуває, буває і РБ і соло кач. Тому як на мене міняти стартові стати - неварто. Так само і група магічних статів - ІНТ, МЕН, ВІТ. ІНТ - сила агру як для танка та проходження різного роду атак (вампірік і т.д.), МЕН - магічний захист, макс МР та реген МР - також достатньбо важливий показник для походів на РБ (закінчилась мана - лягла паті), ну а ВІТ - шв. касту, опір ментальнм атакам (сліп, сайленс і т.д.). Як на мене це єдиний стат який ти мож порізати для ПвЕ, тобто ВІТ... Ось так. Тепер сама рішай. Бо я качав колись ТК (світлий танк), то також думав чи варто ставити якісь тату. Але потім порадився з розумними людьми, почитав трохи інфи, та й рішив нічого не міняти.