Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » КХ

КХ

Сообщений 21 страница 40 из 90

21

Фрі, що ти пропонуєш по 2-му пункту???

0

22

мабуть багато не запропоную.. і сумніваюсь шо шось полезне но то шо пришло на думку на роботі......

1. манор ( в катах там де не дуже жалко  лут  ( тобто в катах з мобами 20-50... ібо там кроме д шмоту і с не дуже розженесь.. це егше втратити ніж там де падають б рецепти і б речі..)
2.  мабуть все ж таки рб як валили так і будем валити .. тки чуть чуть тактику тре поміняти ( но то по ходу...)
3. вибивання рецптів  і кусків на б шмот.. не всі рецепти вибєш в соло .. ( і при можливості бити не по 1 рецепту.. тіпа собі я вибив і пішли ви всі.. )
4. прийняти в клан спойлера, шоб  спойлер був основним героєм
5. прийняти в клан "живого" хілера ( біша, пп, шилку) - не розумію людей які кажуть шо бафери ні на шо не здатні... їх важко качати, галімі пвп-шники ( мабуть можу тіки відповісти ГРАТИ ТРЕ ЧУТЬ ЧУТЬ ПІДІВЧИТИСЬ..)   

П.С. ну це поки то шо пришло на думку .. особисто я зараз займаюсь пунктом 3 ( особисто лвл я скидаю дуже і дуже багато ібо пертися вперед я для себе не бачу смислу вот наприклад постараюсь взяти 64  і злитись до 60 ( гоню собі но шо зробиш  ніяк рецепти не вибю ті шо тре ))...  думаю про пункт 1 ( но якшо чесно манорити не вмію ( такий собі я ше нубик... манорити вмію а вот здавати ніяк не розчихлюсь як.. ну просто не пробував короч ше ... ))

0

23

А я бы лучше одного крафтера в клан взяла ,но такого,что бы были прописан только по максимуму крафт редких С,все Б и желательно А шмотки ,ну и пухи и бижа конечно. Насколько я знаю из своего опыта крафта, у кланового крафтера ,если он сидит в кх хороший шанс крафта рец 60% и 70%. И еще один крафтер нам будет нужен ,у которого прописаны все ресурсы и в том числе редкие,но вот он может и не быть в клане, а ,спойлеру впринципе всеравно в клане он или нет,  на спойл чего-то покруче нужно собирать пати,т.е. он будет и так под прикрытием. Спойлера все почти себе личного качают,для удобства.
Ну и хилялки нужны очень,конечно в идиале ,есле это будет чей-то основной перс -это будет супер,но пока будем исходить из того,что имеем.

0

24

Ще таке питання по манору (сорі, що не там, але раз вже заговорили...)
В Гірані і Орені Манор налаштований? щось ніколи не можу купити насіння...

0

25

В Гірані можна... купляв насіння, манорив.... але тре встигнути купити  :D

0

26

Так господа,вы от темы отклонились. :flag: Что делаем с кх? Ждем всех на 60 или будем на покупку деньги собирать? Интересно сколько на этом серваке стоит кх купить?

0

27

так, що робимо з КХ?? В мене пропозиція збирати помалу грошики на КХ в Адені (Годдарді чи де там). Думаю можна внести тарифну сітку по податку вже з другої профи. Тобто в залежності від ЛВЛ вноситься потижнево певна сума.

Ось мій варіант:

1. 40-44 лвл - 100к
2. 45-48 лвл - 150к
3. 49-52 лвл - 200к
4. 53-56 лвл - 250к
5. 57-60 лвл - 300к
6. 61-64 лвл - 350к
7. 65-68 лвл - 400к
8. 69-72 лвл - 450к

Думаю це не дуже напряжна сума щоб здати її раз в тиждень. Як-не-як КХ потрібен. Відбити в НПС БС важко буде.
Отож, чекаю ваших зауважень, пропозицій щодо запропонованої схеми збору грошей на КХ.

Отредактировано SaShocK (2008-04-03 09:56:13)

0

28

1.2.3 добре
4 яб радив 300к
5 500к
6 1кк
7 2кк
після 55 це не багато я хоть лучнік но набиваю непогано і на стріли на шоти хватає за тиждень я набивав 4кк
   то моя думка

0

29

От блін, а я все бю-бю, а набити так і неможу... Тому мене поки влаштовує перший варіант...

0

30

SaShocK написал(а):

Ось мій варіант:
1. 40-44 лвл - 100к
2. 45-48 лвл - 150к
3. 49-52 лвл - 200к
4. 53-56 лвл - 250к
5. 57-60 лвл - 300к
6. 61-64 лвл - 350к
7. 65-68 лвл - 400к
8. 69-72 лвл - 450к

Я согласна,это вполне реальные деньги для сдачи на кх. И так с понидельника уважаемый казначей приступай к своим обязанностям. :mybb:

0

31

Єсть сер, тобто Мем  :flag:

0

32

я всетаки за підвищеня ставки з 4 пункту голосуєм товариші дипутати

0

33

Новий варіант. З понеділка 7 квітня здаємо такі суми:

1. 40-44 лвл - 100к
2. 45-48 лвл - 150к
3. 49-52 лвл - 200к
4. 53-56 лвл - 300к
5. 57-60 лвл - 500к
6. 61-64 лвл - 600к
7. 65-68 лвл - 700к
8. 69-72 лвл - 800к

Хай поки буде такий варіант, щоб народ лишній раз не напрягати поки.... Трохи станем на ноги - переглянемо ставку податку))

Завтра всі Бладу в руки здають відповідні суми.

Отредактировано SaShocK (2008-04-06 17:09:09)

0

34

Можно я 1 к сдам в среду? А то у меня всего 3к,и я на Д мечь никак не могу нашкрести.

0

35

Раз всі згідні з розцінками то я тоді також погоджуюсь з такою сумою (раджу більше) сорі мовчу просто думка ) :blush:
П.С. NIFI Demonik в казну кидити будем зразу за 2х я або Демоніка

Отредактировано NIFI (2008-04-08 09:09:49)

0

36

NIFI написал(а):

в казну кидити будем

не в казну кидать, а казначею в руки))

Отредактировано SaShocK (2008-04-07 20:56:33)

0

37

Вруки так в руки  :jumping:
не так висловився сорі

0

38

Шановні, я думаю всі хочуть якнайшвидше заволодіти КХом. Доводжу до вашого відома, що останній вільний КХ в Годдарді вже зник на жаль. Решта КХів в Адені, Руні - всі зайняті. Є один в Гірані, але не думаю що нам варто базуватися там на постійно. Є Штутгарт весь вільний, але там я чув кланхоли не повноцінні. Залишаються тільки квестові КХ - Fotress the Dead, Bandits Stronghold, Devastated Castle, Partisans Hideaway. Так що якщо ми хочемо володіти повноцінним КХ - то нам залишається тільки захоплювати власними силами ось ці захоплювані кланхоли. Тоюто треба ростити свої мязи, вдівати Б шмот як мінімум і валити на захват.

Між іншим всі осади цих кланхолів назначені на цю пятницю 11 квітня. Пропоную піти в розвідку записавшися на осаду одного із вищезгаданих КХів. Чуть нижче виложу інфу по кожному з них крім БС...

0

39

Fotress the Dead - мертвий варіант, там РБ - Eilhalder von Hellmann, 71 лвл 900к НР....
Partisans Hideaway - цікавий варіант. РБ - Bloody Lord Nurka, 55 лвл, 1.26 кк НР, правда П.Деф і М.Деф в нього гнилий....
Devastated Castle - типова осада. Але також тре вбити там главного. Хто там головний, чи РБ чи ше хтось - я не в курсі....

Одним словом - торба повна)) Можна піти подивитися на Devastated Castle по приколу, хто там главний. Я запишуся в пятницю на осаду думаю і гляну заодно, якщо вдасться правда.

0

40

Ты меняс этим кх расстроил.  :(  Неужели у нас на сервере столько кланов,что все кх разобрали.Городов куча,в каждом несколько кх, странно. Я почему-то сомневаюсь,что  все кланы такие круты и богатые,что бы скупать все подряд. А насчет захвата можно попробовать,но что-то у меня большие сомнения.
А ну ка народ высказывайтесь,что делаем?

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » КХ