Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » КХ

КХ

Сообщений 1 страница 20 из 90

1

Хмм... Мож то би пробанути хапанути Bandit Stronghold, якщо він правда ще не захвачений?? Потужний то КХ, просто супер. Тре ветеранів наших з Імморталу попитат про це поки серв не паше. А так то я піду до Месенджера біля воріт, почитаю що там у нього пише...

0

2

А я вже давно казав, що треба... От тільки наврят він ще вільний...

0

3

Тут вроде есть форты. Типа Бандит стронгхолда штука. Кому не лень покопайтесь в интернете.

0

4

Я копався, але так про форти ніфіга і не знайшов...
Знайшов багато про клани (очки репутаціїї, клановський шмот і т.д.)

0

5

з кланом і очками потім поясню !
нарахунок бандітів хз тре збігати провірити
а по фортах можу сказати тіки що вони непашуть в інтерлюдії вони тіки для красоти пашуть вони тіки з Т1 тоєсть камельки  перехід на який на цьому серваку відбудеться трохи пізніше думаю місяці 2

0

6

Так требуде міняти і навсяквипадок луче його вже мати коли буде перехід ! (скачайте по можливості всі хто неможе скачати то 2 двд-р і до мну в клуб я накатаю )

0

7

БС не зайнятий ніким. Осада завтра в пятницю 28 числа на 21.00. Пропоную піти і захопити)) Я запишуся на осаду завтра. Квест най поможуть мну зробить, хоча думаю я сам зможу, але підстраховка потрібна. І думаю, що нам рельно його взяти вже тими силами, якими ми зара володіємо, якщо ж правда там конкурентів не буде і ніяких суттєвих змін порівняно з С4 не сталося. Ну то як?? Головне зібратися всім.

Отредактировано SaShocK (2008-03-27 16:29:02)

0

8

ось моя підтремка ! ура таварищи !

0

9

Досвід по захопленню Бандітів ми вже маємо, так що думаю непорозумінь не буде. Єдине чого може бракнуть - так це сил вальнути всіх чужих НПС. Проблема ще й в тому, що на все є тільки 20 хв!! Маловато однако.

Коротко розкажу що до чого для тих, хто не в курсі що робити. Спочатку робиться квест за годину до самої осади. Мета квесту - набити 30 фішок і принести Месенджеру біля воріт. В 21.00 старт осади. Тут головне не тормознути - бо ворота там відкриті протягом кількох хвилин, тобто 2-3 хв. За цей час всі мають забігти всередину!!!

Далі - буде 5 таборів, і відповідно 5 команд, одна з яких ми, решта - або інші клани що претендують на БС або НПС. Зі сторони кожної команди буде по 1 мобу. Головне завдання - має залишитися 1 моб, і зрозуміло це має бути наш моб. Решта треба за 20 хв завалити. Вони звичайно при старті будуть між собою валитися без розбору. Наше діло - хільнути, бафнути нашого НПС і валити, дебафати всіх решту. Думаю не варто нагадувати про те, що варто валити всім всіх мобів по одному

Думаю завдання зрозуміле. Як тільки залишиться 1 НПС, тобто наш до закінчення осади - тоді ми стаємо щасливими власниками елтіного КХ - Bandit Stronghold !! Але не забувайте, що буде досить нелегко. Цілком ймовірно що можемо і не взяти... Там всі моби 60 лвл, мають 50-125 к ХП. Всього є 5 типів мобів. З одним із них тре буде заключити альянс на час осади. Або з Oel Mahum Cleric - 62 к ХП, або з Oel Mahum Leader - 62 к ХП, або з Oel Mahum Scout - 56 к ХП, або з Oel Mahum Thief - 50 к ХП, або з Oel Mahum Berserker - 125 к ХП. Звичайно я буду брати найжирнішого, тобто берсеркера. Головне щоб в НПС їх не було. Фактично - це то саме що РБ....

Але ще тре буде квест на 4 лвл клану пошуріку зробити.

Ну що ж, чекаємо вечора і сподіваємось на успіх!!!  :glasses:

Отредактировано SaShocK (2008-03-28 09:04:30)

0

10

Нарешті бійка ура  :crazy:
Я постараюсь привести всіх своїх баферів (не вкурсі чи можна так буде якщо вони не вклані ну глянем)
Ми тут З Даруом (Demonika яка ще не вклані Меф візьми його а то я його кіл  :tired: ) будем 100% нарешті рухи гргргргргр

Пліс підкажіть якщо інший клан прийде на допомогу то нічого небуде??????????? поясніть  я  :writing:

Отредактировано NIFI (2008-03-28 13:26:39)

0

11

Бафать нужно и можно,но перед тем как забежим во внутренний двор.Потом ,если бафер не клановый его просто выкинет за ворота,как только начнется осада ворота закроются. Чужих всех если они не записанны выкинет,участие принимает только записавшийся клан. Можно попробовать взять кого-то на помощь,но этот клан должен будет не только записаться , а еще за строго отведенное время пройти квест,набить 30 итемов.А потом помочь нам убить всех мобов,в том числе и своего,остаться должен только один - наш. Время осады ограничено. Я правда не знаю насколько Сашкины данные про НР реальны, так как тут мобы и РБ покруче,чем на С4. И когда мы брали БС нас трохи было побольше мощьных персов. Триня тогда уже был 60+,Лада моя 60+,маги тоже. Но попробовать можно и нужно... БС-хороший кх.

Отредактировано Lada (2008-03-28 15:31:47)

0

12

Та перший раз буде пробний і заодно побачимо, на скільки відрізняються ті НПС від с4...
А якщо хтось (якийсь клан) хоче допомогти, то хіба-що так як каже Лада, він записується на захват того ж КХ, порходить квест, кіляє НПС, і залишає лиш нашого (якщо звісно можна два клана на осаду одночасно)...

0

13

позорно провалились :( слів нема

0

14

DIHLOFOS написал(а):

позорно провалились  слів нема

Ничего подобного,первый блин всегда комом. Мы на старом тоже не с первого раза взяли БС,но правда больше по незнанию,вовремя не вошли за ворота. А тут у мобов НР увеличили,закакам-то фигом...Сделали чесно говоря фигню,вам просто не хватило урона ,т.е. нужно,что бы большая часть клана качнулась на 60+ и тогда возьмем без проблем. Но это увеличение НР...,мне так не нравиться,какой дурак придумал? :suspicious: .Нормально можно было играть,получать фан...

0

15

Lada написал(а):

Но это увеличение НР...,мне так не нравиться,какой дурак придумал?  .Нормально можно было играть,получать фан...

Ага, та не говори, я від цього теж просто в захваті...

А для осади БС ми явно ще замалі, та й не густо нас було...

0

16

мда, моби там просто жесть.... Твердолобі далі нікуди. РБ з С4 кароч)) Кароч, там тре організовувати класичний похід на РБ: танк+хіллер+дамагери, бо інакше діла не буде. Або танків навіть 2 з хіллером на кожного....

0

17

Та поки не будуть всі 60+, навіть і рипатись не варто... Ну і треба звичайно хілерів...

0

18

ги перший мій пост тут ну нажаль не дуже веселий...

1. якщо будем відкладати на невідомий термін то просто навсього його захоплять інші ( я наприклад знаю вже одних претендентів)... від яких ми точно не зможем відібрати його як мінімум поки  не прокачаємся до більших лвл і не вдінимось... ібо там уже 60-70+ і в Б- А шмоті .....

2. РБ тут підняли як і в захисті від магії так і в кількості життя ..... тому якшо враховувати те шо на ла те вдівались великою кількістю з шмоту що впало з рб.. тут вже нажаль не так.., стратегію потрібно уже переглянути по інакшому ... і думаю  "вдівається кожен сам" потрібно переглянути чуть по інакшому... ( особисто мені пофіг я варк я можу в кармані ходити хоть до 80)

3. далі нам потрібні живі сапорти ... живі а не на хвості ( я вже тут бачив як водили в 2-5 вікна баферів... усе це закінчувалось плачевно..... (НО ДОВОЛІ ДУЖЕ СМІШНО..... ПЛАЧЕВНО СМІШНО)  ... закінчувалось смішно ібо забагато було запущено вікон... одним словом тут на сервері вже встиг побувати не на 3-4 рб... ( обідно но навіть з тих шо ми валили на тернопільському 1 паті навіть не напрягаючись ми тут завалили тіки з 2 попитки, 2 патіями .. і вдіті були почті всі в б..  ( ну не спорю деякі іграючих тупили по крупному но все ж...))

4. далі вірю про те шо зараз хтось да  й напише шо тіпа він прокачає не одного чара і вдіниться сам (... не спорю можна і так  ( ібо я такий сам... ) но поки він це зробить тут вже не буде шо захоплювати.. )

5.  якшо чесно ненаю як у вас було у старому клані но все ж таки ... ЯК МОЖНА ЙТИ НА ЗАХВАТ ЧОГО НЕБУТЬ  ( НЕМАЄ ФЛАГА І ЩО ЦЕ ЛИШЕ 1 МОЖЛИВІСТЬ І ВРАХОВУЮЧИ  ШО НЕМАЄ ХІЛЕРА,  ( Я не вщот ібо варк хілером не вважається.. максімум 3 хілер в паті... обідно но нажаль реальність) )  БЕЗ СКРОЛІВ НА ВОСКРЕШІННЯ .... НУ ЛАДНО 1 ЗАБУВ .... НО ЩОБ ПОЛОВИНА ПАТІ НЕ  МАЛА СКРОЛІВ... ( мабуть пропозиція буде невеличка з того шо я замітив тримати одного героя в сторонці подальше від бою... який буде займатись лише суто підніманням павших  і ше  ... ворогуючі моби валять можна сказати в першу чергу самих героїв а ненашого нпсця .....)

пишу не в хорошому настрої .....

0

19

Ты что-то впал в пессимизм. Выше нос,мы только с вами начинаем сыгрываться,еще куча времени пройдет пака сыграемся,выровняемся по левелам и свою стратегию собственную выработаем. Собственно для этого и сделан наш общий форум,что бы найти золотую середину.В споре рождается истина.Ну не возьмем БС ну и что? Элитных кланхолов пака хватает, их за деньги можно купить. Насчет хилера согласна нужно и побольше,но опять же... может кому-то и интересно хилером играть как основным чаром,мне лично нет,как второй да,но просто хиллером...фу.
А вот за РБ я сильно подрастроилась,так как на старом -это было мое любимое развлечение,хотя и ПВП мне нравиться,когда адреналиньчик в голову ударяет,просто мою Ладу,на старом,я сразу не правильно качать начала,а потом уже и не охота было,что-то менять,а так бы в ПВП участвовала с большим удовольствием. Тепеь я умнее и свою ШК буду качть правильно,правдв очень медленно. Посему,предлагаю,нос не вешать,докачаться до 60+ и идти на БС,если его уже захватят,то отбить-это даже интереснее,больше фана. А на счет одеться... тут давайте вместе подумаем,так как все рано или поздно захотят и Б и А и т.д. У нас есть на форуме раздел Б-шмот,пишите туда все свои соображения.
И еще ВСЕ БУДЕТ КЛАССНО :cool: ,потому,что мы - БАНДА.

Отредактировано Lada (2008-03-29 11:29:00)

0

20

щодо крафту можу помогти .. в мене є крафтер 55 лвл ( який буде докачаний до 62... до крафту топ а речей..) ... в прописці вже є почті усі ресурси які потріно і вже колекція Б речей збільшується... ( авадон шлем, зубей шлем, валхала.. і ше паро рецептів .... які просто чомусь ше не хочу прописувати )

Отредактировано FREEDOM (2008-03-29 12:02:48)

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » КХ