Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Устав клану » Пробний варіант уставу. Обсуждаємо...

Пробний варіант уставу. Обсуждаємо...

Сообщений 1 страница 20 из 20

1

Умови приймання в клан

1. При прийняті в клан чар обов’язково ознайомлюється з даними правилами. Для остаточного рішення щодо перебування в клані новоприбувший чар має 2 дні (48 годин). Після закінчення даного терміну чар або не приймає даний устав і самостійно виходить з клану або ж приймає його і залишається в клані на випробний термін, що встановлює КЛ чи його 1-ий зам.

Основні нюанси

1. Клан створений з метою спільного отримання фану адекватними, культурними, не відірваними від реальності людьми. Не більше.
2. Клан НЕ зобов’язаний вас вдівати за вашим хотіннями і бажаннями. Все робиться максимально самостійно. Клан чим зможе – тим поможе.
3. Організаційна структура клану:
- Лідер клану, він же КЛ – є безперечним лідером клану, який приймає ключові рішення в житті клану. Всі його рішенні, вказівки виконуються без зайвих обговорень.
- Права рука (1-й зам). Наступний в ієрархії клану. Підпорядкований виключно КЛу. Під час відсутності КЛа автоматично перебирає його функції на себе. Здійснює поточне керування кланом без зайвого турбування КЛа.
- Казначей. Виконує облік, рух коштів, збір податку в клані. Щомісячно звітує перед КЛом про наявність коштів та витрати в клані. Підпорядкований виключно КЛу, а за його відсутності – 1-ому заму.
- Організатор походів на РБ. Це тимчасова посада, яка набуває актуальності при організації рейдів. Керує формуванням паті, розподіленням ролей.
4. Обов’язки членів клану:
4.1 без обговорень виконувати всі вказівки КЛа. Якщо не в змозі виконати доручення на даний момент – то необхідно його обґрунтувати в ПМ;
4.2 брати активну участь в клановому житті, в різного роду кланових дійствах;
4.3 Поважати честь, гідність, думку інших членів клану
4.4 Вчасно сплачувати щомісячний внесок на утримання КХ та розвиток клану.
5. Права членів клану
5.1 на повагу та різнобічну допомогу зі сторони інших членів клану;
5.2 на закупівлю сосок по внутрікласовій ціні;
5.3 на безкоштовний крафт прописаних у кланового крафтера речей;
5.4 на отримання різної інформації, що стосується поточної діяльності клану;
5.5 на захист своїх прав як члена клану;
5.6 на участь в кланових подіях, заходах, акціях.
5.7 на обровільний вихід з клану;
5.8 повідомити на форумі всі свої ігрові ніки за якими можна вас знайти (спойлери);
6. Членам клану забороняється:
6.1 використання ненормативної лексики в будь-якому чаті, особливо в клановому. Оскільки наявність нецензурних слів та висловів свідчить про низьку культуру людини, що не є прийнятним для нашого клану;
6.2 безпричинне ПК. Звичайно ПК – це ігровий момент, але він не несе ніякого позитиву для репутації клану. Для розборок є дуелі, арена.
6.3 вимагання в клану шмоту, грошей, рецептів і т.д.,
6.4 жебракування у інших персонажів – це принижує клан у вашому обличчі;
6.5 вирішувати різного роду конфлікти в клан чат – для цього є ПМ, якщо це не стосується клану, а виключно вас самих;
6.6 пропадати з онлайну на тривалий час без попередження КЛа чи його зама;
6.7 мати постійно граючих альтів в іншому клані;
6.7 порушувати даний устав клану.
7. Покарання за порушення даного уставу.
7.1 за неодноразові чи грубі порушення правил перебування в клані, ігнорування вказівок КЛа, чи особи, що призначенна КЛом для виконання функцій під час його відсутності  - чар отримує усне попередження;
7.2 після усного попередження – попередження на форумі;
7.3 після попередження на форумі за повторне грубе порушення протягом місяця – виключення з клану.
8. Заохочення. За активну участь в кланових дійствах, відмінне виконання вказівок КЛа та довірених осіб, матеріальну та іншу допомогу клану, новачкам, - чар може отримати різного роду заохочення:
8.1 першочерговість в черзі на отримання кланових ресурсів, кусків, рецептів, шмоту, зброї і т.д, а також крафту;
8.2 інше.
9. Ресурси, шмот, зброя.
9.1 Всі ресурси, рецепти, куски, зброю, точки, отримані при соло качі – є власністю виключно самого персонажу і ніхто немає права претендувати на них;
9.2 Всі ресурси (рецепти, куски, зброя, шмот, точки), отриманні при поході на РБ – належать виключно клану і розподіляються за необхідністю при остаточному рішенні КЛа.
9.3 В паті качі – голосуємо.
9.4 Ресурси, кинуті в клановий ВХ, автоматично переходять у власність клану без права подальшого виключного претендування на них.

-----------------------------------------------

Прошу всі пропозиції, зауваження постити тут. І Без флуду.

0

2

Полностью согласна с уставом нашего клана. Единственное  за что прошу,давайте точки давать всем по очереди по старшенству без разграничения тебе надо мне нет (все равно рано или поздно будет надо всем),просто опираясь на наш предыдущий опыт скажу,что бы не было обид или недовольства -это единственный вариант. И каждый сможет иметь точки,все равно что бы полностью обточиться точек с РБ не хватит даже одному,и все будут занать когда его очередь точку получить и на что можно рассчитывать.

0

3

Підтримую Ладу на рахунок точок...

0

4

В паті качі – голосуємо

пропоную розписати якщо в мас паты качы клану то на вх якщо маленькими паты тыпа ей петро пышли покоцаэм мобыв то зарахувати як до соло

0

5

Ну такі тіпа маленькі паті, розберуться між собою я думаю...

+1

6

Статут написано добре тут як кажуть без критики  :cool:
за ресурси ви праві то власність кожного, (в нас так неболо ми все на вх проблем ніби небуло) 
Попросивби одне написати зам КЛ, довіриних лиць, Казнаря (І повідомти всіх що є форум клану, бо саме краще всі наші дії обговорювати тут (сорі якщо повторився))

0

7

DIHLOFOS написал(а):

пропоную розписати якщо в мас паты качы клану то на вх якщо маленькими паты тыпа ей петро пышли покоцаэм мобыв то зарахувати як до соло

Правильно. Уточню. На рахунок дропу в паті з кількох чоловік пропоную такий варіант. Якщо комусь з гравців паті реально потрібна шмотка, ну наприклад він збирає Дум сет тяж, і йому щось впало до комплекту, то думаю тут питань не виникне, тобто - раз треба - то нехай має. Якщо ж рельно потрібно комусь іншому в паті - то нехай віддасть йому. Якщо потрібно обом - то кому впаде - тому піде. Якщо потрібно двом, а пішло третьому - ше раз через рандом підняти поки не попаде комусь з двох. Якщо непотрібно нікому (альтів не рахувати до клану) - то звичайно кинути в клан (моя пропозиція). Просто рельно може бути потрібно соклану шмотка, а тримати її в себе - то хз як то воно буде виглядати - тут ще треба уточнити. В крайньому випадку або покласти вирішальну роль на ПЛа чи на КЛа (зама) якщо вони присутні. Думаю тут народ нормальний грає то гризні не буде - вирішимо все полюбовно і позитивно))

0

8

На рахунок організаційної структури.

КЛ - я, тобто SaShocK))
Права рука (1-й зам) - DIHLOFOS
Казначей - зробимо голосування. Тут пропоную брати того, хто постійно в грі. Пропоную кандидатуру Блада, тобто BloodCrash'a. Грає часто. Доручення на попередньому серваку виконував вчасно. Серйозних грішків не замічено. Прошу ще кандидатури.

0

9

1 согласний
2 Опа я в шоці а ніхто навіть непопередив :)
3 BloodCrash кіко років  (+ скіки грає з вами  + чи всі согласні + чи небуло перельотів по других кланах + наскіки вірний клану + наскіки любить корвіна +наскіки ненавидить амбер :) приймаються відповіді від всіх :)
П.С.
3 питаня НЕВОБІДУ просто я незнаю ще поки цю людину наскіки ви її знаєте ! ! !  і я незнаю як ви грали в драгонах :) + остані 2 пункта обовязкові до заповненя :)
П.П.С.
гг сижу думаю чи відправляти чи ні ато ше виженуть з клану :)
П.П.П.С.
хм напевне ризикну тіко НЕБИЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П.П.П.С.
:canthearyou: била небила

0

10

DIHLOFOS написал(а):

1 согласний 2 Опа я в шоці а ніхто навіть непопередив 3 BloodCrash кіко років  (+ скіки грає з вами  + чи всі согласні + чи небуло перельотів по других кланах + наскіки вірний клану + наскіки любить корвіна +наскіки ненавидить амбер  приймаються відповіді від всіх П.С.3 питаня НЕВОБІДУ просто я незнаю ще поки цю людину наскіки ви її знаєте ! ! !  і я незнаю як ви грали в драгонах  + остані 2 пункта обовязкові до заповненя П.П.С.гг сижу думаю чи відправляти чи ні ато ше виженуть з клану П.П.П.С.хм напевне ризикну тіко НЕБИЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! П.П.П.П.С.  била небила

не парся, не застрелим)) нормальні питання. Грає фактично майже з самих початків створення клану. Перельотних я б не пропонував на казначея)) Вірний клану завжди)) До Корвіна любов ппц просто разом з Амбером, тобто така любов, як у вас всіх разом взятих)) Фактично зробив для клану найбільше зі всіх як на мене)) А чи всі згідні з наших - чекаємо відповіді, мож хтось і не згідний...

0

11

операючись на твої слова я тож згілний

0

12

Діх, мій вік написаний...
А податки буду дерти!  :D

0

13

Кандидатуры на главные посты клана поддерживаю полностью :flag: ,так  как ребята у нас подобрались хорошие,можно любого на ответственный пост ставить. Для себя должность в клане придумаю сама,а поскольку от скромности я не умру,то и сама себя  назначу. Как надумаю кем я хочу быть,так сразу и сообщу дополнительно. Остальным членам клана  посты раздадим по-позже,что бы тоже отвечали хоть за что-то и были при деле. Есть куча вакансий  и их нужно заполнить.

+1

14

Так я почитала наш форум... и теперь я знаю какую я буду занимать ВАЖНУЮ и ОЧЕНЬ ОТВЕТСТВЕННУЮ должность в клане. :P .Я буду всеобщая ГЛАВНАЯ дама сердца,ответственная за моральный дух в нашем коллективе. Если все духом приупали -буду поднимать. А если наоборот,то -успокаивать. :mybb: Такая в своем роде третейский судья и гитерра в одном лице.

0

15

так, пости флудерів потер. Народ, майте совість. Я ж просив не флудити тут. Для флуду тема є. Надалі буду жорсткіше відноситися до флудерів. Прошу взяти зауваження до уваги. В першу чергу це стосується Неваляшки....  :mad:

0

16

відредаговано устав клану. Зокрема добавлені підпункти 5.8; 6.6; 6.7. Прошу висловити свою думку.

0

17

всі 3 підтримую

0

18

Абсолютно согласна с предыдущим докладчиком :cool:

0

19

я б на рахунок точок з РБ то зробив би наступним чином - поки основний граючий танк не обточиться по максимуму - то нема чого на точки претендувати)). Твердіший танк - частіше лагають РБ і довше живуть інші))

0

20

Та які точки... які РБ... Клану нема... :canthearyou:

Отредактировано _Crash_ (2008-07-15 17:33:43)

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Устав клану » Пробний варіант уставу. Обсуждаємо...