Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Інші клани сервера Empire » Клан MadeOfStars

Клан MadeOfStars

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Сьогодні мене в Брека Стронгхолд зляв зі спини чар Rufus з клану MadeOfStars. Правда я потім його вичислив і віддав йому, але не ПК. Так, що в мене вже +1 ПВП)) Ще й обізвав мене... Я чекав поки він піде на мене, ще й блін тре було перед атакою Ctrl тиснути, бо так просто не валить, так що я чуть затримався з атакою. Але це йому не помогло... так що майте на увазі - це ПКшник

Отредактировано SaShocK (2008-03-20 23:12:47)

0

2

злиїм... :D

0

3

Де він? Ща порву  :D

0

4

А я пока только бегаю хорошо :crazyfun: Позавчера квест доделывала,как оказалось на очень "ценную" вещь (удочку ноугрейд).Так на меня орк напал Desperado. Хотел меня бедную запекашить,но я убежала,а потом с ним познакомилась. Оказался нормальный мальченка восемнадцати годков. Я потом с ним час протрепалась.
Так что в наше тяжелое время (пока ты в ноугрейде и с пухой хуже некуда) лучше быть чемпионом по бегу и дипломатом,чем чемпионом по карате :rofl: .А насчет нападения со спины,так на меня сколько раз нападали,еще никто ни разу галантно не предупредил,как во времена мушкетеров:"Мадам,я имею честь атаковать Вас!". А просто внезапно со спины...

0

5

Це точно... таких там вистачає  :D

0

6

пустіть мене на той сервак, я їм розкажу як малих ображати  :mad:

Отредактировано NeVaLyAsHkA (2008-03-21 18:13:32)

0

7

а ХТО тебе не пускає?)

0

8

по можливості відредактувати ворум добавити розділ "Чорний список "

0

9

І кого ми туди будем кидати? Тільки не кажіть, що флудерів...

0

10

DIHLOFOS написал(а):

по можливості відредактувати ворум добавити розділ "Чорний список "

тобто?? по конкретніше пліз))

0

11

конкретно розділ чорний список і туди заносити  таких гарних чарів яким потім мігби мститись весь клан !  наприклад
"Сьогодні мене в Брека Стронгхолд зляв зі спини чар Rufus з клану MadeOfStars. Правда я потім його вичислив і віддав йому, але не ПК. Так, що в мене вже +1 ПВП)) Ще й обізвав мене... Я чекав поки він піде на мене, ще й блін тре було перед атакою Ctrl тиснути, бо так просто не валить, так що я чуть затримався з атакою. Але це йому не помогло... так що майте на увазі - це ПКшник"
тоєсть записуєм сюда пекашніків всяких ди...в дау...в при.....в псіх....в урод...в  яких потім весело зливаєм

0

12

До речі, в мене чомусь після двох поєдинків не показується ПвП (точніше показує але 0)...
То тільки в мене так чи ще в когось?

0

13

в мну всьо ок !

0

14

_Crash_ написал(а):

До речі, в мене чомусь після двох поєдинків не показується ПвП (точніше показує але 0)...То тільки в мене так чи ще в когось?

а ти перезайди в гру

0

15

Перезаходив - 0...
Треба буде ще й ПК когось, і подивитись, мож теж буде 0  :idea:

Отредактировано _Crash_ (2008-03-27 00:00:22)

0

16

мене тож були заПКшили, чар під ніком HATAXA

0

17

цю тему потерти тре поскіки створили чорний список туда і жаловатись на всіх наталок  оксанок васелів петрів дідів і так далі !
Ваше бажання виконане!!!! (by Moderator)

Отредактировано Moderator (2008-03-27 21:19:37)

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Інші клани сервера Empire » Клан MadeOfStars