Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Походи, рейди... Фан кароч))

Походи, рейди... Фан кароч))

Сообщений 21 страница 30 из 30

21

мдя, не получилося вчора з РБ. Розкид лвлів дуже помітний. Треба шоб всі дестр були не менше 60 лвл і обовязково ходити на РБ з танком. Або ж ходити на 55 лвл без танка чи брати наших ДА 50+ рівнів. Але вони в С шмоті.... Для дропу А шмота взагалі не знаю, там певно тре мати всім не менше 64 лвл, та й СВС тре... Кароч, хз як то воно буде...

0

22

народ, я так думаю, що ми нікуда від РБ не дінемося. У нас просто вибору немає. Якщо хочемо мати А сети, то вихід один - тільки через РБ, точніше через їх трупи)). Орт вже все фактично має, тільки перчі залишилися, але дроп реца на талум перчі - ой який непростий. Я раз дропнув був, але сидів після того там ше ой як довго і в результаті нічого. Ще й з тим крафтом долбнами мені не везе. Чотири шмотки підряд не скрафтилося - гон якийсь, раз перчі талум і три рази ДК шлемак. Так ресурси можна всі перевести на ніц. Одним словом - РБ, РБ, і ше раз РБ. Треба розрулювати цю тему.

Мені тут сказали, що ходячи на РБ треба щоби 2-3 дестрів валили охранку, а решта РБ. Від себе добавлю, щоб без танка ходитит не варто, ну не бажано. Тому що левову частку урону танк на себе бере, ну і така його робота)). В нас я порахував буде 6 стабільно граючих дестрів (Дум, Ганібал, Гілдор, КІллер, Монгол, Імменсе). Є БД, є танк, є бішоп, є як мінімум 2 ШЕ (Calypso, Larissa). Як ви гадаєте, невже ми таким складом не зможемо винести РБ?? Я в це не вірю. Головне - приблизити всіх максимально по рівню. Орієнтир - 60 лвл. Гнати по лвл вгору без А шмоту немає сенсу, так само як і без А пушки (мого сумонера це не стосується  :blush:). Так що ми тихо, мирно зупиняємося в районі 60 лвл і розрулюємо РБ помаленьку. Іншого вибору немає....

0

23

Обома руками за, доречі мені до 60 вже не так і далеко  :crazy: . Думаю я вам пригоджуся, правда я не буду просто кач, все ж таки треба БВ замутити.

0

24

А і Саша, ще одне, думаю, як я підтягнуся до 60 лв то мож в ріфт почнем ходити, там і реци набагто легше дістати і всяке можна дропнути. А і ще одне, оскільки тут на РБ руляти файтери, то зростає потреба в СвС  :flag:

0

25

ріфт - жесть)) Там біжу хорошу тре і файне паті. Ми вже були там пару разів. А СВСа тре звичайно, але його нема. Був чар Аріса, Ланселот, але його один мудак запоров, спустив на 17 лвл....

0

26

Як це спустив на 17 лв?  o.O А в ріфт, треба коім мене ШЕ дєстрів, танка і два спойлера, можна ще СвС або БД.

0

27

Та один чувак вирішив перевірити баги... Незнаю що і як він перевіряв, але перс був злитий до 17лвл і на його рахунку було 7+кк ПвП...

0

28

Часом нік не Нео?

0

29

Та ні...

0

30

Я бачив тут в одного чувака нік Нео 73 к ПВП, неуявляю як це можна зробити  :tired:

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Походи, рейди... Фан кароч))