Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

la.te.ua

Сообщений 61 страница 80 из 83

61

Lada написал(а):

Почитала я старый сервер  Не с кем там общаться и доказывать что-то безполезно,только зря время терять.Так что не расстраивайся. Тут меня больше волнует вопрос с кем в пати побегать,сам удрал от нас, папаню выслали бедного на Соловки,деньги зарабатывать.... Хотя вобщем-то правильно ,Деня  испарился как ветер в мае. Ужас  !!!

Аріес сьоні має бути у нас в клані)) Кинули його там. Вчора він вийшов і сьоні я маю його взяти назад. Дент - наскільки мені відомо, то він Бітера "втік", чекає поки ОГО включать, тому і не видно поки)) А так думаю як тільки включать інет, так сразу буде))

0

62

Lada написал(а):

Сереня,можем смело оставаться тут. Сегодня из первоисточника,а именно "САМОГО Су.....короля",пришла инфа,что рейты но собирается делать х3. Ну то и флаг ему в руки,хай на них сам и долбит. Он и на первых может играть,все равно понамалевует себе все что захочет,а вот остальным будет туго сильно. Так что пусть сам играет.

З одної сторони воно й добре, не треба знову все зпочатку починати... а з другої - хз, мені скучно, останнім часом заходжу в гру, щоб потриндіти, чекаю танкетку доки підтягнеться))

0

63

креш нетребуло в перед так летіти ())()))бебе

0

64

поки нема кх, поки всі вдіваються в Б, поки розкид лвлів є - тому і буде скучновато. Нічого, вдягнемся в Б, вирівняємся, там же може народ підійде - та й будемо фанитися по ТОІ, ЛОА і по нових локаціях. Так що все буде ок)) Може потім з кимось войнушку замутимо. Є у мене один клан на приміті)))

0

65

DarkAngel написал(а):

креш нетребуло в перед так летіти ())()))бебе

Ну я наче й не летів нікуди, і не сильно відірвався від усіх, точніше взагалі не відривався...

SaShocK написал(а):

Є у мене один клан на приміті)))

Ти кажи відразу який))

0

66

Помоєму не туди постимо....

0

67

Moderator написал(а):

Мдя... ну в тебе й робота...  :D

0

68

Moderator написал(а):

Модер, флудильню не модеруй - тут раздольє для флудерів)) їх територія))
Помоєму тут не флудильня!!! (by Moderator)

Отредактировано Moderator (2008-04-14 18:12:03)

+1

69

На старом серваке народ разбежался,остались парочка верных флагу(Малыш, Элендил и Миднайт) ,еще Бос иногда выступает с умнейшими речами , Галеон и наших парочка(Блад,Валька,Сашка,Ариес и я). Переливаем из пустого в порожнее,кто за каие рейты... :D . А смысла ноль.
Корвин вообще х3 или х4 хочет,ну если х5,то еще куда ни шло,а ниже,это уже извращение. И что-то мне так грусно стало... Была классная игра,а своим читерством,донатством засрали ее по самые помидоры,я и про старый сервак и про новый. А жаль...

0

70

донатроство тут е на нововм серве але слабеньке це для тих хто мае бабки і хто незнает  как оно делаеться і донат тут не дешевий а дорогий і мало хто може купити собі шота яб ніколи не відавби гроші реальні за якийсь шмот знаю шо нік арті купив вроде собі драконік і лук за як меін казали 3000 штучки баків це не дешево такшо тут не засрали ше донаторством вот вроде на абусе серве там засралі там за реал деньгі мона все што хоч купити там даже зробили одному чуваку власну пушку з його імям о це донат а тут всеоліш легкий донат .А на старий сер з етіми рісовками і приниженням ігроків не хочу вертатися і где не дают сказати слова нормально і банять незашто.там небудет онлайна на мою думку постояноного бо будет такое самое што било прийдут уйдут прийдут уйдут так постоянно будет смила нет так іграть а здесь нрарод бегает наглий не наглий ппідлий нормальний прикольний багато чево есть інтересно е ским познайомитися покачатися і так дале.а там што прийде народ поіграе 1 месяц уйдот і знов чикай три месяці пока появить ну нав мне здесь подобаеть тай серв західно український.а там будет такое самое як било я ето знаю.

0

71

Та не буде там толку ніколи, доки при владі той козел  :D Якщо до нього не дійшло з третього разу, то я сумніваюсь що взагалі колись дійде... А ще й як зроблять треті-четверті рейти....

0

72

Сорі що питаю
Якщо на Тернопільському серві поставлять C6 ви туде вернетись???
чому питаю, доходять до мене слухи що дехто звас верниться туда (прошу нерозглядати це як недовіру, це питаня яке мене мучить хочу поставити крапку)
Якщо Образив то вибачайте

0

73

Знаешь,была у меня такая мысля,на старый возвратиться... Но я взвесила все за и против.Против оказалось больше. Не будет там ни онлайна,ни толку,причины всем известны и так,а следовательно и не с кем будет фаниться. Я уже когда -то на старом играла,когда в игре на целый сервер я одна бегала и ни одного живого человека,одни боты в Гиране. Так что лично я остаюсь :crazyfun:

0

74

я певно вернуся тоді як тут покладуть камаель,бо немаю клієнта : (

0

75

Bleys написал(а):

Я не повернусь, але і тут не зможу грати по тій самій причині (сьогодні підходив питав за клієнт в магазинах - всі на мене квадратними очима o.O , СЕЛО блін)

0

76

Bleys написал(а):

Подпись автора

А куда ты собрался возвращаться? Там на старом тоже будет С6 Камаэль,клиент-то все равно надо будет выкачивать. Так что никуда вы не денетесь с подводной лодки. Клиент как скачаем,все желающим повысылаем,короче,что-то придумаем. Как же я без вас :dontknow:

0

77

ну то нам хтос плз перешліть диск з Камаель клієнтом)

0

78

кліент мае бути камеелю вроде багато хто з тернополя і я знаю точно  вкого він е вроде в ніфі)))сам буду певно внього брати віін просто коли с6 поставив на абдейт і воно йому до камеелю і думаю та хрень мае в нього бути )))

0

79

Сашунька качал Камаєль-клиент,так что у него должен быть. Мой Валик обещал скачать на работе,но пока все забывает,но я  его добью сегодня -завтра и буду иметь тоже. Тогда можно высылать.

0

80

Ну хто захоче мені вислати, я вам навіть адресу свою скажу  :D

0