Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

la.te.ua

Сообщений 21 страница 40 из 83

21

Lada написал(а):

Я так понимаю что наш клан надолго на старом сервере запомнят. Молодцы!!!

та ми просто супер)) Самий активний клан на серві)) Як би не вихваляли всякі мудаки в обличчі Дворкіна той нікчемний Амбер, все одно - ми кращі. Мене аж тошнить від деяких амберовських постів, особливо від постів Еленділа. Ну так вже вилизує що просто ганьба. Я просто не впізнаю його з часів Легіона, кошмар просто. Але це таке. Кожному своє. Кожна поважаюча себе розумна людина там довго не затримується)).

Між іншим, ви замітили, що адміністрація того сервера ставиться упередженно до всіх постів, що стосується клану Амбер?? Будь-яка фраза в їх сторону реально світить баном. В мене мимоволі закрадається така мисля, що адміністрація - це або самі амберовці, або наближені до них особи, ІМХО.

Ось я сьогодні заглянув на форум, почитав тему у флудильні про ПВП розборки і мені знов устало тошно від больно "умних" фраз Амберовців. Еленділ "как всегда блистает". Проявляти гостроту свого язика на форумі вони вміють, а от в грі щось доказати - слабо, ох як слабо. На останньому ПВП турнірі розхвалений Амбер наложив в штани, відазуючись всякими дитячими причинками)) Корвін як КЛ взагалі нічого вартого самостійно без адімнітрації не годен зробити, чи то замок захватити, чи то РБ на саба вальнути, чи то толком похід на епік РБ організувати. А ще нас вчити будуть. Доростіть спочатку)))

Шкода, дуже шкода що так все закінчилося з нашим Тернопільським сервером але на жаль до того все йшло. Не розуміють люди, що тут не тільки нуби грають. Не вмієш щось робить - не берися. Нехай Корвін відчуває себе королем серед нубів, мабуть щасливим буде ппц просто.

Еххх... Розписався троха, сорі. Просто мусив десь пофлудити  :playful: А то язик чіхався)))

+1

22

Ага, він НУБ, то й нехай буде Королем не Серед НУБІв, а НУБСЬКИМ Королем НУБІВ  :D
ого, загнав...

+1

23

Ой,а я вчера зашла на старый сервер. Чуть не разрыдалась от умиления , народ в Адене ко мне сбежался.Такая толпа человек 8. Все распрашиваю как там на новом,соскучились. Спарку давай у меня отнимать. Еле от них отбилась.  Рашка там с Тальным воюют дальше, а так народ жалуется,что скука. А я даже взгруснула... видимо ностальгия. Кстати,а куда Стоматолог наш делся ,который Дент,он же Некр? Пропал как воду канул.

0

24

Lada написал(а):

Кстати,а куда Стоматолог наш делся ,который Дент,он же Некр? Пропал как воду канул.

він юзер Бітера - у нього тут лагає, тому і не видно мабуть.... У всіх юзерів бітера тут лаги, думаю пояснювати чому не варто, воно й так зрозуміло.

+1

25

Только что "пришла в неописуемый восторг" от жополиза Корвинского. Элендил своими "поэмами" затмил всех. Как он Макса хвалит,мне просто завидно,я даже хотела ему предложить  мне парочку поэм написать,можно даже не бесплатно. Ну был бы Корвин бабой,ну еще можно понять, но мужика так нахваливать... И ворон с черным крылом и прынц охрененный и Амбер- клан офигенный :D . Ну это уже просто...,может Максим ему за трубадурство приплачивет...?Или тут что более интимное?
Давайте в нашем клане назначим кого-то - штатный Трубадур.Можно эту должность передавать по очереди каждому. Одну неделю,например, Мегафлудер- Краш всех нас воспевает,следующую я,потом Дих,потом Сашка,сам себя и меня(вам всеравно ,а мне приятно). А то как-то даже обидно... :P ,никто никого не нахваливает. А мы ведь тоже такие прекрасные и молодцы.

0

26

а  може дешевше буде найняти еланділа :) хотя непереношу сраколизів і йому в лічку так і написав :)

0

27

А где здесь туалет?  :jumping:  :insane:

0

28

DIHLOFOS написал(а):

а  може дешевше буде найняти еланділа  хотя непереношу сраколизів і йому в лічку так і написав

Я його найму хіба-що гній в селі якомусь кидати... більше він ні на що не годиться...
А вилизують вони всі Тому Козлу, бо кожен хоче щоб йому намалювали щось нове...

0

29

Dent написал(а):

А где здесь туалет?

Я так понимаю у тебя проблемы со стулом? или с Биттером? Ты куда пропал?

0

30

Та Бітер, це все грьобаний Бітер... Хоч я і не на бітері, але він мене і в моєму місті вже дістав...

0

31

да здесь я, здесь..... в мене такий провайдер що не можливо грати взагалі........ :'(

0

32

Міняй свій провайдер, бо не буде діла...

0

33

Dent написал(а):

да здесь я, здесь..... в мене такий провайдер що не можливо грати взагалі........
0+-

Деня,ты все можешь,я знаю. Вчерашний наш совместный кач - тому живой пример. И Биттер - не помеха.... Я и так твоей кампании возрадовалась,а еще ты мне целый лв практически за два часика помог поднять,а когда еще и какие-то денежки пошли падать то я тебя вообще возлюбила :love: ,ты уж пожалуйста не пропадай, мне с тобой в пати так классно качаться :cool: , а то соло кач пока у меня очень гнилой,в НГ и с мечем,у которого урон 34 :'(

+1

34

народ, ви скажіть мені за який х... вас там побанили? :canthearyou:

0

35

NeVaLyAsHkA написал(а):

народ, ви скажіть мені за який х... вас там побанили?

на латеюа?а кого забанили?

0

36

В баню відправили мене, Рашку, Ладу...
А за що? - хз... (Певно за мій пост до "Сраколиза")

Отредактировано _Crash_ (2008-03-30 12:33:46)

0

37

а шо ти там написав?

і я вже там бан форума получив :D
адміни там козли загнидяні, забанили без попередження, во криси, поубивати мало :mad:

Отредактировано Moderator (2008-03-30 16:04:56)

0

38

Меня забанили за то,что я Рашку поддержала и с Амбера посмеялась,культурно,вы же меня знаете,я никогда не матюкаюсь,ну ехидная я,это есть у меня.  :D .Тем более я ни Корвина,ни админов не трогала.Называтся "гластность"на сервере. Так что забанили,если честно не спарведливо,я не нарушила ни одного правила форума. Кстати, со старого сервака трохи народ подутек. Там сейчас скукота зеленая, я с ребятами,что там играют говорила . Не знаю поднимется он или нет ,мне пофигу. а персы пусть мои пока остаются,может еще пригодятся.

0

39

Lada написал(а):

Меня забанили за то,что я Рашку поддержала и с Амбера посмеялась,культурно,вы же меня знаете,я никогда не матюкаюсь,ну ехидная я,это есть у меня.   .Тем более я ни Корвина,ни админов не трогала.Называтся "гластность"на сервере. Так что забанили,если честно не спарведливо,я не нарушила ни одного правила форума. Кстати, со старого сервака трохи народ подутек. Там сейчас скукота зеленая, я с ребятами,что там играют говорила . Не знаю поднимется он или нет ,мне пофигу. а персы пусть мои пока остаются,может еще пригодятся.

я ж кажу адміни там мудаки під Амбер пашуть - до них ставляться поблажливо, до інших - упереджено. Критику не люблять - це факт, і ще ой як не люблять. За наведені голі факти можливого навіть явного чітерства розяснень не надають, а банять просто (сужу з власного досвіду). А банять тому, що нема чим спростувати. Корвін і Ко (типу адміни) ставлять себе вище інших. На власних помилках розумні люди як правило вчаться і роблять висновки, тут же - навпаки. Коли народ (далеко не нубський) масово линяє і вже не перший раз - треба приймати розумні кроки і думати звчиайно ж головою, а не хтозна чим... Але на жаль це мабуть не властиво сильним сервера того, і ось результат - онлайн фактично ноль - самі боти певно почнуть між собою торгувати щоб соромно не було.... Демократії там немає - там прихована диктатура та культ особистості Корвіна. Навіщо там завели розділ "Критика" як одразу ж мій перший пост критики не обгрунтувавши стерли. Ні щоб якось спростувати чи пояснити - взяли і стерли, слів мабуть не найшлося)))

0

40

мож адміни то і є ті самі соклани амберу:)

0