Я так понимаю что наш клан надолго на старом сервере запомнят. Молодцы!!!
та ми просто супер)) Самий активний клан на серві)) Як би не вихваляли всякі мудаки в обличчі Дворкіна той нікчемний Амбер, все одно - ми кращі. Мене аж тошнить від деяких амберовських постів, особливо від постів Еленділа. Ну так вже вилизує що просто ганьба. Я просто не впізнаю його з часів Легіона, кошмар просто. Але це таке. Кожному своє. Кожна поважаюча себе розумна людина там довго не затримується)).
Між іншим, ви замітили, що адміністрація того сервера ставиться упередженно до всіх постів, що стосується клану Амбер?? Будь-яка фраза в їх сторону реально світить баном. В мене мимоволі закрадається така мисля, що адміністрація - це або самі амберовці, або наближені до них особи, ІМХО.
Ось я сьогодні заглянув на форум, почитав тему у флудильні про ПВП розборки і мені знов устало тошно від больно "умних" фраз Амберовців. Еленділ "как всегда блистает". Проявляти гостроту свого язика на форумі вони вміють, а от в грі щось доказати - слабо, ох як слабо. На останньому ПВП турнірі розхвалений Амбер наложив в штани, відазуючись всякими дитячими причинками)) Корвін як КЛ взагалі нічого вартого самостійно без адімнітрації не годен зробити, чи то замок захватити, чи то РБ на саба вальнути, чи то толком похід на епік РБ організувати. А ще нас вчити будуть. Доростіть спочатку)))
Шкода, дуже шкода що так все закінчилося з нашим Тернопільським сервером але на жаль до того все йшло. Не розуміють люди, що тут не тільки нуби грають. Не вмієш щось робить - не берися. Нехай Корвін відчуває себе королем серед нубів, мабуть щасливим буде ппц просто.
Еххх... Розписався троха, сорі. Просто мусив десь пофлудити А то язик чіхався)))