Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Рейд-боси

Рейд-боси

Сообщений 41 страница 60 из 64

41

дорогі соклани, пора вже когось валити а то шось гольц, як на рахунок зібратись і дати комусь по писку типу РБ
а то скучно стає
А бо берем Бандіти чи шось робим застой получається , хотя немаю права такого казати бо я так мало на Nifi сижу но тре якісь рухи це однозначно
кажіть шо тре по мілочам я дам все що маю чи разом підем наспойлим !!!!
Прийміть  це до уваги а то я засохну ))))

0

42

на РБ піти це завжди круто. Але в нас хілок немає, магів голяк. Та й Б шмоту також....

0

43

хілки е ше 62 і ее 53чи 54 непомню точно шмот не дуж той важен главне валити ) норм зносити будем фіз атака зменшена а толпа рулить .главне пробувати а не відмазуватися нема того чи того тре буде на рб дум надибаю позичу в когось такшо то не проблема

0

44

Толпа то рулить, но рулить ТОЛПА, а не кучка... Нас щось маловато...

0

45

Ну если все сегодня соберемся,то будет еще не толпа,но уже немалая кучка. Давайте в часиков 8-9 выползайте все. Пойдем на РБ. Саня пусть подберет каког-то не сильно мутного, и пойдем пробанем. а то действительно засиделись мы.

0

46

Ага, зібрались... В мене сьогодні так лажить, я вже задовбався померати(

0

47

А я вчера предлагала вечерм идти на РБ или еще куда-нибудь,когда и Сашка и ты ,и Нифи,и Ахилес были в игре.Но все молчали как рыбки,только Сашка мое предложение задушил в зародыше,сказал,что пятерым нечего делать.А можно было бы пойти хоть на МДТ подраться.

0

48

То треба було йти на МДТ  :D

0

49

Идемте на РБ!!!!!!!!!!

0

50

так народ, осада БС показала, що при належній організації ми можемо вальнути парочку і не тільки РБ. Але! Нам мабуть поки може бракнути сил валити РБ без особливого напрягу. Отож пропоную всі хто зараз 60+ далі не качатися, а зупинитися і чекати решту народу, коли вони підтягнуться до 60 лвл. За цей час можете собі спойлерів покачати чи рибку половити)) На підході фактично 2 дестри - Гілдор+Кіллер, вже два є - Дум+Ганнібал. Думаю не варто нагадувати що таке Дестр під фулбафом+БД+СВС і звичайно Френзі. Авадон для танка фактично вже готовий. Хіллери є, парочка навіть, правда позакланові, правда я ще почав робити профу на ЕЕ, так що на підході ше одна хілка-батарейка. Думаю сапорт на РБ буде норм - і відхіляють і мани залиють. Залишається тільки ударна сила... Так що підтягуємося і будем фанитись) На 60+ лвл в РБ здоровя явно немало є, десь порядку 600-800к НР, якщо він соло, то більше 1 кк.

0

51

да дуаю потянем вже в лукарыв вистрыл по рб вд 300-400 крыт пыд 1000 мона пробувати)))))ы магов пару е тож норм ми на ла те до 60 лвл рб мочили 8 магами а тут якшо зыбрати народ в нас буде десь пыд15 челыв ы фул баф е тому на мою думку рб буде падати )))

0

52

Да я впечатлилась,Дестр -сильная махина,под френзи все сметает как ураган. Я даже как-то позавидовала,когда позавчера и вчера с Думом в катах фанилась. БД тоже класно :cool: рубится под танцами,так что если у нас будет 4 дестра и БД,то пусть все РБ плачут. Они уже трупы.

0

53

даже трох хаватае только нада быша ))) з дестра 70+ беруть  такшо агонь )))) рб впадет

0

54

DarkAngel написал(а):

ми на ла те до 60 лвл рб мочили 8 магами

Я згадав як ми Ангела на косі валили не Фул паті магів ну правда + БД  :D
Ото були часи... :rolleyes:

0

55

ну то в чом проблем нада делать збор хоть два три рази в тиждень толпу зберати ыв пробувати))

0

56

DarkAngel написал(а):

ну то в чом проблем нада делать збор хоть два три рази в тиждень толпу зберати ыв пробувати))

Підтримую!

0

57

ну давайте сьоні пробанемо кабана біля водопаду. Він 59 лвл, всі включно по Ортуса підходять. Правда хто зна хто і коли зможе бути онлайн. Пропоную почати збір з 21.00, мож на 22.00 чи в цьому районі зберемося. При хорошому онлайні будем мати: танк, 3 лукера, 2 дестра, 1 маг, БД, СВС - фул паті. Хілку здалося б в паті одну... Вальнем не вальнем - не суттєво, тре просто оцінити свої сили на РБ таким складом)) Головне хлопці приведіть двох своїх хілок-батарейок, бо в основному вони правлять балом, чим довше зможуть хіляти та лити ману - тим більше шансів вальнути РБ. І ще одне. Дестри, перед атакою винести ХП на Френзі, і не інакше. Як тіки лунає гоу - вмикають френзі і решту і гоу валить. Я буду Ганнібалом....

0

58

це будет вот з часо як вийде от проблема хз мож на десяту і буду а мож на 23 часу очень мало з зара

0

59

кароч народ, не відволікаємося)) тобто не перекачуємся)) тримаємся в межах РБ 59 лвл!! Думаю коли огнлайн норм підвалить, то будем ходить))

0

60

ку піпли!! Думаю якщо наші Дестри продовжуватимуть в такому темпі як сьогодні, то вже в наступні вихідні ми цілком реально підемо на РБ, їм хотя б взяти 55 лвл для Френзі 3 лвл)) Так що готуйсь))

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Рейд-боси