Ми раді бачити Вас на форумі клану Inferno (ex-Dragons)  

Форум клана Inferno

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Рейд-боси

Рейд-боси

Сообщений 21 страница 40 из 64

21

РБ РБ РБ   Хочууууууууу!!! :jumping:
А то спойл та спойл вже починає надоїдати, забув вже навіть як лучніком бігати  :dontknow:

0

22

думаю справді вже шось тре начинати бо вже сухий кач начинає задовбувати...

0

23

такс, всі зупиняються макс на 60 лвл і чекаем решту, ну макс 62 лвл. Коли підтянеться народ - чекаємо решту....

Далі. Я думав качнути ПП для себе, але певно буду брать профу на Бішопа. Так що при можливості тре буде бішопа качати по шуріку для РБ)) Я беру 62 лвл своїм ЕС і зупиняюся - валю на гнома і походу буду проходити профу на біша....

0

24

Вот бітер все зладнає буде бішоп З імортала Клайд він природжений бішоп

0

25

Щось не дуже в це віриться, що Бітер все зладнає...

0

26

Тут ти правий в них відмазкає Дощ падає
або паяльник не працює бо сиро дуже  :nope:

0

27

_Crash_ написал(а):

Бітер все зладнає...

Респект :cool:

0

28

та вони вже лагодять той звязок вже хз скік часу.... а кінця-краю так і не видно

0

29

Не забуваємо що тема називається "Рейд-боси"

0

30

Ну и супер,ты меня обнадежил :D .Я люблю на РБ походить,а тут на новом пока такого фана нет.А то качаю танка,качаю... и думаю а для чего? Осталось дестроеров набрать в клан :D

0

31

кул, маю доступ до Дестра 28 лвл вродя. так що можна сьогодні ще більшою патьою пройтися по РБ))

0

32

SaShocK написал(а):

кул, маю доступ до Дестра 28 лвл вродя. так що можна сьогодні ще більшою патьою пройтися по РБ))

Ти про що?)

0

33

_Crash_ написал(а):

Ти про що?)

та про РБ)) Он читани пост Дарка вище))

0

34

SaShocK написал(а):

та про РБ)) Он читани пост Дарка вище))

А Пост в цій темі?)) чи то я вже сліпий  :dontknow:

0

35

Значит так,Филя уже почти в Композите сете,еще остался щит. Уже можно пробовать пойти на РБ. Ультима у нее рулит,так что если хорошо ей зад прикрывать,то можно идти.

0

36

мона пробувати когось фальнути з рб по скільки файтери рулять))) і дестри скоро будет фану ппц

0

37

DarkAngel написал(а):

мона пробувати когось фальнути з рб по скільки файтери рулять))) і дестри скоро будет фану ппц

Надіюсь :)

0

38

рулять тіко сосо йде ппц

0

39

Слушайте,мафия,мы уже по-левелам сравнялись? Думаю приблизительно да. Тогда пусть Сашка организовывает РБ или Нифи,они на РБ ходят часто,правда нас не берут,так как ходят на 30 лв,а мы уже переросли. Но может и для меня найдете когото, хоть самого захудалого РБуньчика,я тоже хочу и от зависти уже позеленела как огурец. :D

0

40

І я хтю на РБ  :flag:

0

Вы здесь » Форум клана Inferno » Аден... » Рейд-боси